Dicht
Dicht: Gesloten
Vloerenzand

Vloerenzand

Bestellen

Productbeschrijving

Vloerenzand: Sterke basis voor solide vloeren en afwerkingen.

Vloerenzand, ook bekend als betonzand, is een onmisbaar bouwmateriaal voor verschillende toepassingen in de bouwsector. Het is perfect voor het creëren van stevige ondergronden en afwerkvloeren.

Waarvoor wordt vloerenzand gebruikt?

Vloerenzand is een grove zandsoort die ideaal is voor het maken van betonmortel, zandcementvloeren en het leggen van bestratingen zoals lichte natuursteen, keramiek en oude walen. Dankzij zijn uitstekende waterdoorlatende eigenschappen en hoge kwaliteit levert vloerenzand optimale prestaties, zelfs in veeleisende bouwomgevingen.

Voordelen van vloerenzand:

  • Veelzijdig: Geschikt voor diverse toepassingen, waaronder vloeren, bestratingen en drainageprojecten.
  • Sterke hechting en duurzaamheid: Bevordert een betere hechting van materialen en absorbeert water, wat resulteert in duurzame constructies.
  • Makkelijk te verwerken: Met een uniforme korrelgrootte van 0/4 mm is vloerenzand eenvoudig te mengen met andere bouwmaterialen zoals cement en grind, voor hoogwaardige betonmortel.

Verhouding vloerenzand en cement

Voor afwerkvloeren wordt een verhouding van 4 delen vloerenzand op 1 deel cement aanbevolen, voor optimale prestaties en een stevige afwerkvloer die bestand is tegen diverse belastingen.

Vloerenzand bestellen

Bij De Rooij bieden we vloerenzand aan in verschillende vormen, waaronder losgestort, in big bags en zelfs in halve big bags voor efficiënt gebruik op elk project. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw bouwprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw bestelling of meer informatie!

Persoonlijk advies?

Bent u er niet helemaal zeker van welk product u moet kiezen of heeft u een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug!