Dicht
Dicht: 08:00 - 14:00 uur

Drie generaties liefde voor transport

Wat ooit begon met een zand- en grindhandel in De Hoef, waar we nog steeds een locatie hebben, is uitgegroeid tot een handel- en transportbedrijf met 2 locaties en 13 vrachtwagens.

Welkom op de site van De Rooij. Voor vragen kunt u ons bellen op 0297-593202. Kom snel langs in Mijdrecht waar onze sierbestrating is vernieuwd!!

Ruim aanbod
Hoge kwaliteit
Bezorgen en afhalen
Snelle levering
Persoonlijk advies

Goed werk, ieder decennium opnieuw

Bijna driekwart eeuw geleden is het bedrijf opgericht door Teun de Rooij,  zoon van een schipper die boeren voorzag van veevoer. Dit zag Teun niet zo zitten, en hij is op de Oostzijde 61 in De Hoef  zand- en grindhandel De Rooij begonnen. Langzamerhand ontwikkelde het bedrijf zich van jakobsladder tot de welbekende Bedfords.

In 1990 kwam de 2de generatie in het bedrijf. Dochter Mary had samen met haar man Joop besloten het bedrijf voort te zetten. Niet snel daarna werd de eerste knijperauto gekocht. Het bedrijf groeide langzaam verder. Na de knijperauto met containersysteem was de asfaltbak ook snel gekocht want, als klein bedrijf moet je wel allround zijn! Er kwam steeds een vrachtwagen bij, dit om klanten beter van dienst te zijn. Trailers om eigen producten uit de groeve te rijden werden aangeschaft om kosten in de hand te houden.

Wagenpark

In 2010 kwam zoon Michael in het bedrijf werken en werd het wagenpark nog verder uitgebreid.  In 2014 sloot ook zoon Patrick zich bij het gezelschap aan. Het bedrijf begon aardig uit het jasje te groeien op de Oostzijde 61 in De Hoef. Ondertussen werd er druk gezocht naar een andere locatie.

In 2017 was het zover, er werd een locatie gevonden aan de Rendementsweg 8 in Mijdrecht. Voorzien van een groot stuk grond met een RDW-garage erop. Dit was ook meteen de uitgelezen kans voor Michael en Patrick om het stokje van hun ouders over te nemen. Zij zijn nu de 3de generatie die dit bedrijf voorzetten.