Dicht
Dicht: 08:00 - 14:00 uur

Service en onderhoud

Onze keuringsexperts zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om lichte of zware voertuigen, groot of klein onderhoud: wij voeren het uit! Zo houden we onze klanten tevreden en enthousiast!

Welkom op de site van De Rooij. Voor vragen kunt u ons bellen op 0297-593202. Kom snel langs in Mijdrecht waar onze sierbestrating is vernieuwd!!

Ruim aanbod
Hoge kwaliteit
Bezorgen en afhalen
Snelle levering
Persoonlijk advies

Onderhoud voor iedere gelegenheid

De experts van De Rooij Service en Onderhoud keuren lichte en zware bedrijfsvoertuigen van alle merken. Voor zowel trucks, als voor het getrokken materiaal, bent u bij ons aan het juiste adres! In onze testkast kunnen wij een diagnose stellen en direct met die diagnose aan de slag gaan. Daarnaast zijn wij er ook voor al uw onderhoud aan uw laadklep. Dankzij onze jarenlange ervaring en de kennis van onze vakmannen weten we onze klantenkring keer op keer weer tevreden te stellen!

DSC_0837

Diagnose, reparatie en de weg op!

Dankzij onze liefde voor het vak behandelen we iedere vrachtauto met respect. De diagnose en de reparatie voeren we uit met grote inzet en binnen de aangegeven tijd. Maar wist u dat u voor nog veel meer zaken terecht kunt bij De Rooij Service en Onderhoud? Naast reparaties doen wij ook:

  • APK 1 en 2
  • Groot onderhoud
  • Wisselen banden
  • Tachograaf ijken
  • Airco Service
  • RTI Servicepunt

De Rooij Service en Onderhoud is in bezit van een RDW-Keurmerk

Met ons RDW-erkenning laten we zien dat bewezen is dat wij échte experts zijn in ons vak. Daar kunt u op bouwen!

Wij helpen u graag!

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen! Heeft u een vraag over transport, verhuur of een van onze producten? Of weet u al waarmee we u van dienst kunnen zijn? Vul dan het formulier in, en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug!