Dicht
Dicht: 08:00 - 14:00 uur

Handel en transport

Van stad tot stad, van deur tot deur. Onze chauffeurs vervoeren uw lading snel en efficiënt, zodat u altijd op het juiste moment ontvangt wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft.

Welkom op de site van De Rooij. Voor vragen kunt u ons bellen op 0297-593202. Kom snel langs in Mijdrecht waar onze sierbestrating is vernieuwd!!

Ruim aanbod
Hoge kwaliteit
Bezorgen en afhalen
Snelle levering
Persoonlijk advies

Vervoer voor elke lading

Een bepaalde lading van A naar B krijgen is lang niet altijd even makkelijk! Daarom staan onze ervaren chauffeurs klaar om u uit de brand te helpen. Dankzij onze grote variatie aan vrachtauto’s kunnen we uw product binnen de afgesproken tijd vervoeren, zodat u uw personeel of klanten altijd tevreden houdt. Bevindt uw afleverlocatie zich op een lastig te bereiken plek? Wellicht kan onze kraan met afzetsysteem u uit de brand helpen!

Wij bezorgen al onze producten in heel Nederland van Utrecht tot Uithoorn, tot aan Gouda en Amsterdam. Onze producten worden bij u aan de deur of in uw achtertuin geleverd. Meer informatie over onze bezorgdienst? Bel ons gerust.

20180705_182708

Vrachtauto’s met een missie

Sommige klussen vereisen de inzet van een bepaald type vrachtauto. Misschien heeft u zelf geen vrachtauto’s, of heeft u ze wel, maar niet voor deze klus. Onze brede variatie aan wagens zorgt ervoor dat we u altijd uit de brand kunnen helpen! Zo hebben wij bijvoorbeeld een:

  • 4×2 Kipper
  • Trekker met oplegger
  • 6×4 WS
  • 6×6 WS
  • 8×6 WS
  • 8×4 WS met kraan en afzetsysteem

Al deze vrachtauto’s zijn voorzien van een tweezijdige kipper, Franse deuren, een kraan, graanluik, afzetsysteem en vangmuilkoppeling met 40 mm-pen voor het vervoer met de dieplader van bijvoorbeeld asfaltmachines, kranen of walsen!

IMG-20191011-WA0017 IMG-20181016-WA0002 IMG-20171106-WA0001 DSC_0841

De juiste mensen voor uw klus

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en voorzien van de juiste diploma’s! Zo zorgen we dat we zelf voor de moeilijkste klussen geschikte experts hebben die uw lading precies op de juiste manier afleveren.

Wij helpen u graag!

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen! Heeft u een vraag over transport, verhuur of een van onze producten? Of weet u al waarmee we u van dienst kunnen zijn? Vul dan het formulier in, en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug!