Dicht
Dicht: 08:00 - 14:00 uur

Zand en grindhandel

Voor al uw zand, grind, grond en wegenbouwmaterialen. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan sierbestrating op de Rendementsweg 8 in Mijdrecht.

Welkom op de site van De Rooij. Voor vragen kunt u ons bellen op 0297-593202. Kom snel langs in Mijdrecht waar onze sierbestrating is vernieuwd!!

Ruim aanbod
Hoge kwaliteit
Bezorgen en afhalen
Snelle levering
Persoonlijk advies

Zand en grind kopen in Mijdrecht

Voor grond, grind, zand, wegenbouwmaterialen en nog véél meer bent u bij ons precies aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met de verkoop van deze producten herkennen we de juiste kwaliteit in een handomdraai. Daarom verkopen wij alleen grind, grond of zand dat we zelf ook zouden gebruiken!

Met ons rijke assortiment aan sierbestrating zorgen we dat u uw tuin, stoep of park kunt bekleden met met de bestrating die bij ú past. En onze bezorgers kunnen het gewoon komen brengen!

Zand en grindhandel

Van de groeve naar úw project

De start van uw project begint al in de groeve. Daar halen onze vrachtwagens de materialen waar wij in geloven. U kunt deze materialen bij ons ophalen, en daarvoor hebben we ook een aan hanger te huur. Wordt de hoeveelheid te groot? Dan komen we uw bestelling bezorgen op locatie, óók in uw achtertuin. Wat houdt u nog tegen? Kom langs, en neem een kijkje bij ons ruime assortiment aan:

  • Houtsnippers
  • Sierbestrating
  • Grind en siersplitten
  • Grond
  • Verhardingsmaterialen
  • Wegenbouwmaterialen
  • Zand
Service en onderhoud Wagenpark Zand en grindhandel

Bezorgen op locatie

Wij bezorgen al onze producten in heel Nederland van Utrecht tot Uithoorn, tot aan Gouda en Amsterdam. Onze producten worden bij u aan de deur of in uw achtertuin geleverd. Meer informatie over onze bezorgdienst? Bel ons gerust.

 

U zoekt, wij vinden!

Bent u op zoek naar iets bijzonders, en ziet u het niet op onze site staan? Bel ons gerust of vul het onderstaande formulier in, dan gaan we samen aan de slag om te vinden wat u nodig heeft!

Wij helpen u graag!

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen! Heeft u een vraag over transport, verhuur of een van onze producten? Of weet u al waarmee we u van dienst kunnen zijn? Vul dan het formulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug!